Ραϊκόνεν: «Οι αλλαγές θα φέρουν βελτίωση»

Νίκος Τσιώκος
Ραϊκόνεν: «Οι αλλαγές θα φέρουν βελτίωση»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν πιστεύει ότι οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στη Ferrari θα φέρουν μεγάλη βελτίωση το 2015, ώστε η Scuderia να είναι πιο ανταγωνιστική.

Σε καλύτερες μέρες ελπίζει ο Κίμι Ραϊκόνεν στη Ferrari, καθώς θεωρεί ότι οι αλλαγές που έχουν γίνει θα φέρουν μεγάλη βελτίωση. Ο Iceman έκανε λόγο για ξεκάθαρο πλάνο, ώστε η Scuderia να επιστρέψει εκεί που ανήκει και τόνισε πως υπάρχουν και καλά πράγματα από τη φετινή σεζόν.

«Νομίζω ότι οι αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα θα φέρουν μεγάλη βελτίωση. Είναι δυστυχές που είχαμε αυτή τη χρονιά, δεν είναι καλό για μένα και για τη Ferrari, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν είναι η πρώτη φορά που είχαμε μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να κρατάς τα καλά απ' αυτό και να εξασφαλίσεις ότι τα πράγματα δε θα συμβούν ποτέ ξανά έτσι στο μέλλον.

Υπάρχουν πολλά καλά, όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι κακό. Δεν είναι εύκολοα να κάνεις αλλαγές, αλλά είμαστε ακόμα εδώ και έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο για το τι πρέπει να βελτιώσουμε και επεναφέρουμε τη Ferrari εκεί που πρέπει να είναι», ανέφερε ο Φινλανδός.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκτός από την αντικατάσταση του Φερνάντο Αλόνσο από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, η ομάδα του Μαρανέλο έχει νέο πρόεδρο (ο Σέρτζιο Μαρκιόνε πήρε τη θέση του Λούκα ντι Μοντετσεμόλο), νέο αφεντικό (ο Στέφανο Ντομενικάλι έφυγε, ο Μάρκο Ματιάτσι ήρθε και ο τελευταίος με τη σειρά του αποχώρησε για να πάρει τα ηνία ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε), ενώ έχει προσλάβει και 60 νέους τεχνικούς. Αλλαγές, με τις οποίες η Ferrari ελπίζει να είναι ξανά ανταγωνιστική και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!