Μένουν McLaren και... Caterham, Marussia;

Νίκος Τσιώκος
Μένουν McLaren και... Caterham, Marussia;
Σιγά-σιγά συμπληρώνεται το... παζλ της Formula1 για το 2015, με τη McLaren να είναι η μοναδική που δεν έχει ανακοινώσει οδηγούς, ενώ εξακολουθούν να αποτελούν ερωτηματικό οι Caterham, Marussia.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν περιμένουμε να υπάρξουν πολλές ανακοινώσεις πιλότων από τις ομάδες της Formula1 από το τέλος του πρωταθλήματος και μετά. Αυτό διότι οι περισσότερες φέτος έκαναν από νωρίς τις επιλογές τους, με το... παζλ να έχει σχεδόν συμπληρωθεί. Μάλιστα, η Toro Rosso κάλυψε σήμερα την κενή θέση με την ανακοίνωση του Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ.

Η McLaren είναι η μοναδική που ακόμα δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο, τη στιγμή που αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο και να επιβεβαιωθεί ως δεύτερος ο Κέβιν Μάγκνουσεν. Βέβαια, υπάρχουν και οι Caterham, Marussia.

Οι δύο ομάδες έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα με τις συμμετοχές της επόμενης χρονιάς, όμως τα οικονομικά τους προβλήματα καθιστούν προς το παρόν αμφίβολο το μέλλον τους. Άλλωστε, έχουν τεθεί και υπό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, κάτι που αποτελεί και το μοναδικό δεδομένο μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά το γκριντ του 2015

Mercedes

Νίκο Ρόσμπεργκ
Λιούις Χάμιλτον

Red Bull

Ντάνιελ Ρικιάρντο
Ντανιίλ Κβιάτ

Williams

Βαλτέρι Μπότας
Φελίπε Μάσα

Ferrari

Σεμπάστιαν Φέτελ
Κίμι Ραϊκόνεν

McLaren

Δεν έχουν ανακοινωθεί

Force India

Νίκο Χούλκενμπεργκ
Σέρχιο Πέρεζ

Toro Rosso

Μαξ Φερστάπεν
Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ

Lotus

Ρομάν Γκροζάν
Παστόρ Μαλντονάντο

Sauber

Μάρκους Έρικσον
Φελίπε Νασρ

Marussia

Δεν έχουν ανακοινωθεί

Caterham

Δεν έχουν ανακοινωθεί

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!