Ο Oζιέ πήρε τα βουνά με ένα βάγκον (video)

Ο Oζιέ πήρε τα βουνά με ένα βάγκον (video)
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ πίσω από το τιμόνι της νέας κορυφαίας έκδοσης R του Golf Variant με τους 300 ίππους σε ένα βίντεο όχι μόνον για οικογενειάρχες.

Οδήγησε το όπως ο Σεμπαστιάν Οζιέ, μας παροτρύνει η VW, κάνοντας αναφορά στην κορυφαία έκδοση R του Golf Variant την οποία πρόσφατα σας παρουσιάσαμε και μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Στο προωθητικό βίντεο της νέας γρήγορης, αλλά παράλληλα πρακτικής έκδοσης στέισον βάγκον του μικρομεσαίου γερμανικού μοντέλου, η VW στήνει μια κόντρα στα βουνά.

Ένας ανυποψίαστος οδηγός που κινείται σβέλτα με ένα Golf R στις στενές στροφές μιας ορεινής, άδειας διαδρομής, βλέπει ξαφνικά τους καθρέπτες του να γεμίζουν με ένα αυτοκίνητο ίδιο με το δικό του. Τουλάχιστον όσον αφορά το εμπρός μέρος.

Δέχεται την πρόκληση και ανεβάζει ρυθμό για να ξεφύγει, αλλά μάταια. Το άλλο Golf είναι κολλημένο πίσω του και όταν τελικά τον προσπερνάει διαπιστώνει ότι στο τιμόνι του βρίσκεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ Σεμπαστιάν Οζιέ και το αυτοκίνητο είναι η πιο πρακτική, αλλά εξίσου γρήγορη έκδοση Variant…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!