Drift στον πάγο με Lamborghini Huracan (video)

Drift στον πάγο με Lamborghini Huracan (video)
Το σχολείο της Lamborghini στον πάγο ξεκίνησε, προσφέροντας θέαμα και γνώση στους λίγους τυχερούς.

Ένα αυτοκίνητο με τις προδιαγραφές της Lamborghini είναι δύσκολο να το δαμάσεις στο δρόμο και ακόμα περισσότερο στον πάγο. Οι 610 ίπποι του V10 κινητήρα της θέλουν γνώση, την οποία φροντίζει να μεταδώσει στους εκλεκτούς πελάτες της η ιταλική φίρμα με το σχολείο που οργάνωσε σε τρεις διαφορετικές περιοχές του κόσμου.

Στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Aspen του Colorado, στο Nagano της Ιαπωνίας και στο Livigno της Ιταλίας. Εκεί, επαγγελματίες οδηγοί θα φροντίσουν να μάθουν στους λίγους τυχερούς που θα προλάβουν να κλείσουν θέση, τον έλεγχο σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στην οδήγηση στον πάγο και πως ένα supercar μπορεί να κάνει drift με ασφάλεια πάνω σε αυτή την επιφάνεια.

Τα προγράμματα είναι δυο, με το πρώτο, με διάρκεια μιας ημέρας να περιλαμβάνει μαθήματα δυναμικού ελέγχου και αρκετές ώρες μέσα στην πίστα. Το δεύτερο διαρκεί δυο ημέρες και απευθύνεται στους πιο σκληροπυρηνικούς, που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους. Στη δεύτερη ημέρα έχουν την ευκαιρία να κάνουν prive μαθήματα με δάσκαλο, ενώ υπάρχει και η τηλεμετρία που δείχνει με ακρίβεια τις επιδόσεις τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!