Μάρκεζ: «Να το κάνουμε ξανά!»

Νίκος Τσιώκος
Μάρκεζ: «Να το κάνουμε ξανά!»
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας δύο αδέρφια κατέκτησαν πρωτάθλημα, με τον Μαρκ Μάρκεζ να ελπίζει πως με τον αδερφό του θα το κάνει ξανά.

Ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας έγραψαν οι αδερφοί Μάρκεζ τη φετινή χρονιά. Ο Μαρκ πήρε τίτλο στο Moto GP και ο Άλεξ στη Moto 3, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά με δύο αδέρφια.

Έτσι, βρέθηκαν μαζί και στα βραβεία στο Gala της FIM, όπου το παρών έδωσαν πάνω από 30 παγκόσμιοι πρωταθλητές, οι οποίοι αγωνίζονται σε αθλήματα υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας. Για την ιδιαίτερη βραδιά μίλησε ο Μαρκ Μάρκεζ, που έχει ελπίδα ότι με τον αδερφό του θα το επαναλάβουν αυτό τα επόμενα χρόνια.

«Είναι ξεχωριστό που είμαι εδώ στο Gala της FIM για τα βραβεία με τόσους πολλούς πρωταθλητές. Η φετινή χρονιά είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για μένα, καθώς είναι εδώ και ο αδερφός μου. Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο να το επαναλάβουμε αυτό στο μέλλον. Απλά πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να το κάνουμε ξανά!», δήλωσε ο νεότερος σε ηλικία παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φετινοί τίτλοι στις τρεις κατηγορίες ήταν... υπόθεση ισπανική, με τον 25χρονο Εστέβε Ραμπάτ να συμπληρώνει την κυριαρχία των τριών αναβατών από την ιβηρική χώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!