Μπάτον: «Δεν είμαι τελειωμένος»

Νίκος Τσιώκος
Μπάτον: «Δεν είμαι τελειωμένος»
Ο Τζένσον Μπάτον θεωρείται τελειωμένος από τη Formula1, όμως ο ίδιος δεν πιστεύει το ίδιο, με τον Βρετανό να έχει στόχο πολλές επιτυχίες ακόμη στο σπορ.

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Τζένσον Μπάτον στη Formula1, καθώς η McLaren δεν έχει ανακοινώσει ακόμα οδηγούς για το 2015, τη στιγμή που λέγεται ότι θα αντικατασταθεί από τον Φερνάντο Αλόνσο.

Ωστόσο, ο Βρετανός έδωσε την απάντησή του μέσω του twitter τονίζοντας πως δεν είναι τελειωμένος και ότι έχει πολλά ακόμα να πετύχει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Όταν τερματίζεις πέμπτος, ποτέ δεν μπορείς να είσαι πανευτυχής, αλλά ξέρεις ότι πήρες το μάξιμουμ και αυτό φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

Ό,τι κι αν συμβεί την επόμενη χρονιά με την καριέρα μου, γνωρίζω πως έχω κάνει όλα όσα μπορώ εντός και εκτός πίστας. Είναι χαρά να αποκαλέσω τη McLaren σπίτι μου για τα τελευταία 5 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές μου όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά τη δύναμη που μου έχετε δώσει. Δεν είμαι τελειωμένος!!

Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα που θέλω να πετύχω σε αυτό το άθλημα», έγραψε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, που συνεχάρη και το... φιλαράκι του για την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της καριέρας του. «Συγχαρητήρια στον πρώην ομόσταυλό μου και φίλο μου, Λιούις Χάμιλτον, για τον δεύτερο τίτλο του. 1 τίτλος είναι κάτι ξεχωριστό, 2 τίτλοι είναι κάτι θεαματικό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!