Επιστρέφει στο Μόντε Κάρλο ο Λεμπ
Έστω και για έναν αγώνα, το 2015 θα δούμε ξανά στις ειδικές διαδρομές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι τον Σεμπαστιάν Λεμπ. Ο Γάλλος αποσύρθηκε οριστικά από το WRC το 2013 και έκτοτε έχει στρέψει την προσοχή του στο WTCC. Όμως, την επόμενη χρονιά θα μπει και πάλι σε αυτοκίνητο προδιαγραφών της κορυφαίας κατηγορίας αγώνων Ράλι.
Συγκεκριμένα, θα λάβει μέρος με ένα Citroen DS3 στο Μόντε Κάρλο, όπου θα ανοίξει η αυλαία της ερχόμενης σεζόν, με συνοδηγό τον Ντανιέλ Ελενά, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει αρκετούς τίτλους. «Εγώ και ο Ντανιέλ (Ελενά) συμφωνούμε ότι το Μόντε Κάρλο είναι από τους αγαπημένους μας αγώνες μας.
Οι όμορφοι δρόμοι, η επιλογή των ελαστικών και η διασκεδαστική ατμόσφαιρα στις ειδικές. Ανυπομονούμε να έχουμε όλη αυτή την εμπειρία ξανά», δήλωσε ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το τετραήμερο 22-25 Ιανουαρίου, με τον Λεμπ να να ξεκινάει την προετοιμασία εντός της εβδομάδας που διανύουμε με τη συμμετοχή στο Γαλλικό Ράλι ντι Βαρ.
«Τα νέα έγιναν αποδεκτά με μεγάλο ενθουσιασμό. Με εφτά νίκες, ο Σεμπ και ο Ντανιέλ είναι οι... σπεσιαλίστες του αγώνα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί», δήλωσε το αφεντικό της Citroen, Ιβς Ματόν.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!