Πριμ 6,3 εκ. ευρώ για Χάμιλτον

Νίκος Τσιώκος
Πριμ 6,3 εκ. ευρώ για Χάμιλτον
Κατά 6,3 εκατομμύρια ευρώ πιο πλούσιος θα γίνει ο Λιούις Χάμιλτον, καθώς αυτό το ποσό θα αγγίζει το πριμ που θα λάβει για την κατάκτηση του τίτλου.

Παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη φορά στέφθηκε την Κυριακή ο Λιούις Χάμιλτον και αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την τσέπη του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του για πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου, το οποίο αγγίζει τα 5 εκατομμύρια λίρες, που σημαίνει 6,3 εκ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιο του πιλότου της Mercedes λήγει το 2015 και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ήδη ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Όμως, αυτές... πάγωσαν, ώστε ο Χάμιλτον να είναι πλήρως συγκεντρωμένος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, υπήρξε μία φήμη ότι θα τον αντικαταστούσε ο Φερνάντο Αλόνσο στο τέλος της επόμενης χρονιάς, όμως τόσο τα «ασημί βέλη» όσο και ο Χάμιλτον επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και μετά το 2015.

Έτσι, εντός των προσεχών εβδομάδων θα συνεχιστούν οι συζητήσεις, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και οι δύο πλευρές να εξασφαλίσουν από τώρα το αν θα συνεχίσουν μαζί και μετά τη λήξη του τριετούς συμβολαίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!