Μάσα: «Μπορούσα τη νίκη»

Νίκος Τσιώκος
Μάσα: «Μπορούσα τη νίκη»
Ο Φελίπε Μάσα πίστευε κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι αν τα ελαστικά διατηρούνταν σε καλή κατάσταση, τότε θα μπορούσε να κερδίσει στο Άμπου Ντάμπι.

Αν είχε μια ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μετά το 2008, ο Φελίπε Μάσα την είχε στο Άμπου Ντάμπι. Ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αν διατηρούνταν σε καλή κατάσταση τα ελαστικά του, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα. «Όταν απέμεναν 10 γύροι για το τέλος ήμουν λίγο περισσότερο από ένα δεύτερο πιο γρήγορος.

Είπα ότι αν μείνουν έτσι τα ελαστικά θα μπορούσα να κερδίσω. Όμως, στους τέσσερις τελευταίους γύρους δεν μπορούσα να τον πιάσω και η διαφορά δεν ήταν τόσο καλή. Ήταν απίστευτος αγώνας για μας. Δεν περίμενα να έχω αυτόν τον ρυθμό. Κράτησα τα ελαστικά σε καλή κατάσταση για πολλή ώρα. Μιλούσα με την ομάδα και δοκιμάσαμε μια επιλογή.

Είχαμε μεγάλη διαφορά από τον Βαλτέρι (Μπότας), αλλά ο Λιούις (Χάμιλτον) ήταν λίγο πιο μπροστά. Ήθελα πάρα πολύ αυτή τη νίκη, ήμουν κοντά και αυτή είναι απλά η αρχή για την επόμενη χρονιά. Συγχαρητήρια στον Λιούις, το άξιζε. Αυτός και η ομάδα του έκαναν φανταστική δουλειά», είπε ο Μάσα, ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη τον Χάμιλτον πριν οι τρεις πρώτοι βγουν για τις σαμπάνιες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!