Ρόσμπεργκ: «Το άξιζε ο Χάμιλτον»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Το άξιζε ο Χάμιλτον»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ παραδέχτηκε πως ο Λιούις Χάμιλτον άξιζε τον τίτλο και τόνισε πως ο ομόσταυλός του ήταν ο καλύτερος του φετινού γκριντ.

Το πρόβλημα στο ERS άφησε τον Νίκο Ρόσμπεργκ εκτός μάχης του τίτλου. Ωστόσο, ο Γερμανός το άφησε στην άκρη και τόνισε πως ο Λιούις Χάμιλτον δίκαια κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα της Formula1. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ο ομόσταυλός του ήταν ο καλύτερος του φετινού γκριντ για να φτάσει πανάξια στην κορυφή.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, υπήρχε η ευκαιρία να πάρω τον τίτλο. Ο αγώνας μου δεν έκανε τη διαφορά επειδή ο Λιούις άξιζε τον τίτλο. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα δεν έπαιξε κανένα ρόλο και δεν εστιάζω σε αυτό. Είχε εκπληκτική χρονιά, έκανε εκπληκτική δουλειά, ήταν ο καλύτερος του γκριντ για φέτος. Τα πήγε λίγο καλύτερα από μένα τη φετινή χρονιά.

Ήταν μια σπουδαία μάχη, γι' αυτό αγωνιζόμαι, αν και μερικές φορές είχε μεγάλη ένταση. Είμαι υπερήφανος που έφτασα μέχρι εδώ με την ομάδα και που είχα ένα απίστευτο μονοθέσιο. Θα μου πάρει λίγο χρόνο (να ξεπεράσω την απώλεια του τίτλου), όμως υπάρχουν κάποια δυνατά σημεία στα οποία μπορώ να βασιστώ ενόψει της επόμενης χρονιάς», ήταν τα λόγια του Ρόσμπεργκ, που συνεχάρη τον Χάμιλτον μετά το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!