Χάμιλτον: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου»
Ο Λιούις Χάμιλτον χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως τη μεγαλύτερη της ζωής του, τόνισε πως η εκκίνησή του ήταν πύραυλος και έβγαλε το καπέλο στον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του πανηγύρισε στο Άμπου Ντάμπι ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως τη μεγαλύτερη της ζωής του. Ο Βρετανός τόνισε πως η εκκίνησή του ήταν σαν πύραυλος και στάθηκε στην τεράστια συγκίνησή του πριν βγει στο βάθρο.

«Είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου. Το 2008 ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή, αλλά το συναίσθημα που έχω τώρα είναι πολύ πέρα από αυτό. Είναι το μεγαλύτερο που είχα ποτέ. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και σε όλους για το μονοθέσιό μου.

Η εκκίνηση ήταν σαν πύραυλος, η καλύτερη που είχα. Το μονοθέσιο ήταν φανταστικό. Οι κατατακτήριες δοκιμές δεν ήταν τέλειες, αλλά ήταν ο αγώνας», δήλωσε, αρχικά, ο δις πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής για να βγάλει το καπέλο στον Νίκο Ρόσμπεργκ.

«Ο Νίκο έδωσε απίστευτη μάχη κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Γνωριστήκαμε το 1997 και πάντα λέγαμε ότι θα ήταν εκπληκτικό να τρέξουμε στην ίδια ομάδα και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Έκανε καταπληκτική δουλειά και είμαι πολύ λυπημένος που το μονοθέσιό του δεν ήταν αρκετά γρήγορο, ώστε να παλέψει μέχρι το τέλος. Ήρθε μετά και μου είπε ''φανταστική δουλειά, οδήγησες πολύ καλά''. Το ίδιο λέω και για εκείνον, ειδικά στις κατατακτήριες. Του βγάζω το καπέλο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!