Μπότας: «Καμία επιρροή στη μάχη του τίτλου»

Νίκος Τσιώκος
Μπότας: «Καμία επιρροή στη μάχη του τίτλου»
Ο Βαλτέρι Μπότας τόνισε πως δε θα επηρεάσει τη μάχη του τίτλου μεταξύ Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ και ότι θα εστιάσει στον στόχο του ίδιου και της Williams.

Με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να χρειάζεται νίκη και τρίτη θέση του Λιούις Χάμιλτον για να κατακτήσει τον τίτλο, ο Γερμανός θέλει... βοήθεια από μία εκ των δύο Williams. Μεγαλύτερες πιθανότητες να ανέβει στο βάθρο συγκεντρώνει ο Βαλτέρι Μπότας, όμως ο Φινλανδός τόνισε πως δε θα επηρεάσει τη μάχη του τίτλου.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι θα εστιάσει στον δικό του στόχο, την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, και σε αυτόν της Williams, που είναι η τρίτη θέση στους κατασκευαστές. «Όχι, καθόλου», απάντησε ο Μπότας, όταν ρωτήθηκε αν πτοείται από το γεγονός ότι θα μπορούσε να επηρεάσει τη μάχη του τίτλου. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους στόχους του ίδιου και της ομάδας του στον αυριανό αγώνα.

«Το περισσότερο που μπορώ να πάρω αυτή τη στιγμή είναι η τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Το βασικό για μας σαν ομάδα είναι να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση, αυτός είναι ο στόχος μας αύριο. Ο στόχος μας δε διαφέρει από τους άλλους αγώνες και είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!