Χάμιλτον: «Δεν είναι το στιλ μου»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Δεν είναι το στιλ μου»
Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε πως δεν είναι το στιλ του να παλεύει για τη δεύτερη θέση, αφού με αυτή παίρνει τον τίτλο, ακόμα κι αν κερδίσει ο Ρόσμπεργκ, ενώ τόνισε πως υπάρχει μία ακόμα μάχη.

Όντας στην κορυφή και με 17 πόντους διαφορά, ο Λιούις Χάμιλτον θέλει να τερματίσει δεύτερος στο Άμπου Ντάμπι για να κατακτήσει τον τίτλο, ακόμα κι αν ο Νίκο Ρόσμπεργκ κερδίσει τον αγώνα.

Ο Βρετανός, ωστόσο, έχει στο μυαλό του τη νίκη, καθώς δεν είναι το στιλ του να παλεύει για τη δεύτερη θέση, όπως δήλωσε μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών στη Γιας Μαρίνα. «Δεν ξέρω. Δεν είναι το στιλ μου. Θα δούμε αύριο. Θα οδηγήσω με τον ίδιο τρόπο που οδηγώ πάντα», απάντησε, όταν του έγινε η σχετική ερώτηση.

Όσο για το αν θα είναι πιο ασφαλές να παλέψει με τον Ρόσμπεργκ για τη νίκη ή με τον Βαλτέρι Μπότας για την τρίτη θέση, είπε ότι «τίποτα δεν είναι ασφαλές». Τέλος, δήλωσε ότι δεν απογοητεύεται από το γεγονός ότι έχασε την pole. «Δεν είμαι απογοητευμένος με αυτό. Δεν ξέρω πόσα λάθη έκανε ο Νίκο (Ρόσμπεργκ), αλλά γενικά δεν είχα τους καλύτερους γύρους.

Βέβαια, πάντα θες να είσαι στην pole, γι' αυτό δουλεύουμε. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Το Q1 και το Q2 ήταν πολύ καλά, στο Q3 απλά δεν μπορούσα να κάνω αυτόν τον γύρο. Ο Νίκο έκανε εξαιρετική δουλειά και έχουμε ακόμα μία μάχη αύριο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!