Πέρεζ στη Force India και το 2015

Νίκος Τσιώκος
Πέρεζ στη Force India και το 2015
Ο Σέρχιο Πέρεζ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Force India για το 2015, ενώ θα συνεχίσει με την ινδική ομάδα και μετά από την επόμενη χρονιά.

Με το ίδιο οδηγικό δίδυμο θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Force India. Αφού είχε επιβεβαιωθεί ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο Σέρχιο Πέρεζ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ινδική ομάδα για το 2015 και μετά. Έτσι, ο Μεξικανός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά και όχι μόνο μπροστά τους οπαδούς του, αφού έχει συμπεριληφθεί στο καλεντάρι το Γκραν Πρι της χώρας του.

«Είναι καλό που ανακοινώνω τα σχέδιά μου. Μόλις ήρθα στη Force India, παρατήρησαν την πείνα και την αποφασιστικότητα όλων στην ομάδα. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής. Νιώθω πως είμαι στο σπίτι μου εδώ. Απολαμβάνω τους αγώνες μου και ήδη πανηγυρίσαμε μερικά ιδιαίτερα αποτελέσματα μαζί.

Είναι σημαντικό για μένα να καθιερωθώ σε μια ομάδα και να έχω συνέχεια. Η ομάδα μου έχει δώσει ανταγωνιστικό μονοθέσιο φέτος και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί στο μέλλον», δήλωσε ο «Τσέκο». «Είμαι χαρούμενος που ο Τσέκο θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι ένας αληθινός αγωνιστής, που έχει κάνει φανταστική δουλειά για μας τη φετινή σεζόν.

Όλη η ομάδα έχει εντυπωσιαστεί με την ταχύτητά του, τη δεξιότητά του στον αγώνα, καθώς επίσης και τον ρόλο του μαρκιά από την πίστα. Έχει πολύ λαμπρό μέλλον στη Formula1 και θα κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε τον εξοπλισμό που ταιριάζει στο ταλέντο του.

Ανυπομονώ να πανηγυρίσουμε ακόμα πιο καλά αποτελέσματα τα ερχόμενα χρόνια και για το πρώτο εντός έδρας Γκραν Πρι του Τσέκο στο Μεξικό (την επόμενη χρονιά) μπροστά στους παθιασμένους οπαδούς τους», είπε, από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της Force India, Βιτζέι Μαλία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!