Ρόσμπεργκ: «Μικρό βήμα η pole»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Μικρό βήμα η pole»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ χαρακτήρισε την pole position ως μικρό βήμα για τη νίκη στον αυριανό αγώνα, ενώ ελπίζει σε τερματισμός μιας Williams στη δεύτερη θέση για να κατακτήσει τον τίτλο.

Έτοιμος για τη νίκη στον αυριανό αγώνα του Άμπου Ντάμπι φαίνεται πως είναι ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός χαρακτήρισε τη σημερινή pole position ως ένα μικρό βήμα γι' αυτό, τη στιγμή που ελπίζει ένας εκ των Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μπότας να τερματίσει στη δεύτερη θέση, ώστε να κατακτήσει τον παρθενικό τίτλο στην καριέρα του.

«Ήταν μια θαυμάσια ημέρα πάλι. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος για το πώς είχαν πάει τα πράγματα μέχρι τώρα. Αλλά αυτό (η pole position) ήταν απλώς ένα βήμα, και μάλιστα ένα μικρό βήμα. Μία από τις ελπίδες μου είναι ο Λιούις να έχει την πίεση και να κάνει λάθη, όπως σήμερα και στη Βραζιλία.

Αυτές είναι ευκαιρίες για να πιέσω. Θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό και να πάω για τη νίκη. Η νοοτροπία μου είναι να γίνει η δουλειά και να συνεχίσω από τη φόρμα που είχα στη Βραζιλία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μεγάλη μάχη μεταξύ των δυο μας, αλλά ελπίζω όχι μόνο σε νίκη, καθώς και σε λίγη βοήθεια από τον Λιούις.

Η πρώτη στροφή θα είναι ενδιαφέρουσα, όπως πάντα. Είμαι στην καθαρή πλευρά, ενώ έχω και το πλεονέκτημα της pole. Θα ήταν ωραία αν υπήρχε μία Williams ανάμεσά μας. Αυτό μπορεί να συμβεί αύριο», ανέφερε ο Ρόσμπεργκ, μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών στη Γιας Μαρίνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!