Mustang Galpin Fisker Rocket: Πύραυλος στο L.A.

Mustang Galpin Fisker Rocket: Πύραυλος στο L.A.
Ένα πύραυλο εδάφους – εδάφους δημιούργησε η Ford σε συνεργασία με τους επίσημους βελτιωτές της.

Το απόλυτο αμερικάνικο muscle car γίνεται η Mustang Galpin Fisker Rocket με τις περιποιήσεις του σχεδιαστή Henrik Fisker και του βελτιωτή της Ford, Galpin Auto Sports. Η παρουσίαση έγινε στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles.

Η ιδιαίτερης σχεδίασης εξάγωνη μάσκα κλέβει τις εντυπώσεις σχεδιαστικά. Συνδυάζεται με περισσότερες εισαγωγές αέρα, εμπρός, στο καπό, αλλά και στο πλάι, ενώ ανασχεδιασμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, ο οποίος φιλοξενεί τέσσερις απολήξεις της νέας εξάτμισης με στοιχεία χρωμίου.

Την εικόνα εξωτερικά ολοκληρώνουν οι τεράστιοι τροχοί 21 ιντσών, ειδικής σχεδίασης, η νέα βαφή αποκλειστικά για αυτή την έκδοση και τα αυτοκόλλητα στο καπό με τον αριθμό 725 που αντιστοιχεί στη δύναμη του αυτοκινήτου.

Με τις βελτιώσεις που δέχτηκε ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων έφτασε σε ισχύ πλέον τους 725 ίππους, χαρίζοντας εξωπραγματικές επιδόσεις στην ειδική αυτή Mustang Galpin Fisker Rocket. Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν υπάρχει ακόμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!