Ο κλώνος του Evoque από την κινεζική Landwind

Ο κλώνος του Evoque από την κινεζική Landwind
Το πιστό αντίγραφο του Evoque δημιούργησαν οι Κινέζοι, με λεπτομέρεια μέχρι και στη γραμματοσειρά.

Μέχρι και στη γραμματοσειρά έκαναν την απόλυτη αντιγραφή οι Κινέζοι που δημιούργησαν το πιστό αντίγραφο του Evoque. Όπως χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στη μετώπη του αυτοκινήτου, όπου μια γρήγορη ματιά θα σας κάνει να πιστέψετε ότι διαβάσατε Land Rover, αντί για Land Wind.

Πιστή αντιγραφή του Range Rover Evoque έκαναν οι Κινέζοι, σε όλα τα επίπεδα. Από μακριά σίγουρα θα το μπερδέψεις, αφού δεν άφησαν ούτε μια λεπτομέρεια διαφορετική.

Το Landwind X7 που κάνει την πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Guangzhou, θα κατασκευάζεται στην Κίνα και θα είναι διαθέσιμο στην τοπική αγορά από τον Μάρτιο του 2015.

Για την κίνησή του θα φροντίζει ένα 4κύλινδρο μοτέρ 2,0 λίτρων τούρμπο με 190 ίππους και 250 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή προαιρετικά ένα αυτόματο 8άρι, που θα στέλνει τη μετάδοση στους εμπρός τροχούς.

Η τιμή του Land Wind X7 υπολογίζεται περίπου στα 120.000 yuan, δηλαδή 15.600 ευρώ, όταν το αυθεντικό Range Rover Evoque στοιχίζει 400.000 yuan ή αν θέλετε σε ευρώ 52.000.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!