Το πιο γρήγορο Audi R8

Το πιο γρήγορο Audi R8
Στην έκθεση του L.A. παρουσιάστηκε η ειδική, πιο γρήγορη έκδοση Competition του Audi R8.

Σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 60 μονάδων θα παραχθεί το R8 Competition, που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles. Θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του 2015 και διακρίνεται για τα νέα στοιχεία σε carbon που έχουν χρησιμοποιηθεί στο αμάξωμά του.

Πιο συγκεκριμένα, σε ματ απόχρωση τα συναντάμε στο εμπρός μέρος με τη μορφή σπόιλερ, στα πλαϊνά, στους καθρέπτες και πίσω, στην αεροτομή και το diffuser. Επιπλέον, διαθέτει ζάντες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα και εξατμίσεις με την ίδια λεπτομέρεια. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εστιάζονται σε κάποια στοιχεία σε ματ carbon και τα logo του R8 Competition που έχουν τοποθετηθεί στις πόρτες.

Κάτω από το πίσω καπό υπάρχει ένας V10 κινητήρας 5,2 λίτρων με 570 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο S tronic επτά σχέσεων και στέλνει τη ροπή και στους τέσσερις τροχούς. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα, με την επιτάχυνση από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 3,2 δλ. κάνοντας αυτό το R8 Competition το γρηγορότερο που έχει παρουσιαστεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!