Αψίδα του θριάμβου με τρεις Porsche
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μία επιβλητική αψίδα στις κορυφές της οποίας θα βρίσκονται τρεις 911 θα κοσμεί από του χρόνου τα κεντρικά κτίρια της Porsche στη Στουτγκάρδη!
Η Porsche 911 αποτελεί για πολλούς φίλους του αυτοκινήτου από μόνη της ένα έργο τέχνης. Τώρα θα δημιουργηθεί μπροστά από τα κεντρικά κτίρια της γερμανικής μάρκας στο Τσουφενχάουζεν της Στουτγκάρδης μία μοντέρνα αψίδα, που θα απαρτίζεται από τρεις τεράστιες στήλες. Στην κορυφή κάθε μίας στήλης θα δεσπόζει και από μία λευκή Porsche 911 διαφορετικής εποχής από τις άλλες δύο.
Τα σχέδια για το έργο τέχνης ύψους 24 μέτρων αποκαλύφθηκαν από την ίδια την εταιρεία και έγιναν από τον ινδό καλλιτέχνη Gerry Judah. Η σύνθεση θα είναι έτοιμη σε περίπου έναν χρόνο και δεν έχει λάβει ακόμη κάποιο όνομα.
Οι δημοτικές αρχές του Τσουφενχάουζεν δεν έχουν αντίρρηση για τη συγκεκριμένη κατασκευή, καθώς θα πατάει πάνω σε μία πολύ πλατιά νησίδα κυκλοφορίας, ενώ δεν θα εμποδίζει την ορατότητα των οδηγών. Τώρα απομένει μόνον η άδεια από την πολεοδομία, για να ξεκινήσει η κατασκευή των πανύψηλων στηλών.Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!