Στα σκαριά το νέο VW Golf SUV

Στα σκαριά το νέο VW Golf SUV
Το Volkswagen Golf της επόμενης γενιάς θα αποκτήσει και μια εκτός δρόμου έκδοση με χαρακτηριστικά SUV κατά τα πρότυπα του Passat Alltrack.

Το 2018, μαζί με την 8η γενιά του Golf αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια SUV έκδοση του μοντέλου. Αυτή θα τοποθετηθεί πάνω από το Golf Alltrack που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει και μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Παράλληλα, θα είναι κάτω από το Tiguan, το οποίο θα συνεχίσει να διατίθεται κανονικά, αλλά θα αποκτήσει χαρακτηριστικά με περισσότερο κύρος, αναζητώντας πελάτες από ανώτερη κατηγορία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CAR magazine θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης 4Motion και Hill Descend, υποβοήθηση κατάβασης. Θα διακρίνεται για τους μεγάλους τροχούς του, με ελαστικά μικτής χρήσης, τις ράγες οροφής που θα έχουν και προβολείς ομίχλης, όπως και για τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Φυσικά θα έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, με νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, διαφορετικά ελατήρια και αμορτισέρ. Ωστόσο, οι εκτός δρόμου δυνατότητές του θα περιορίζονται, αφού δεν θα διαθέτει μηχανικά διαφορικά ή κλείδωμα και κοντές σχέσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!