Περιμένει... βοήθεια από Μάσα ο Ρόσμπεργκ, αλλά...

Νίκος Τσιώκος
Περιμένει... βοήθεια από Μάσα ο Ρόσμπεργκ, αλλά...
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ περιμένει τον Φελίπε Μάσα να τον βοηθήσει, ώστε να στεφθεί πρωταθλητής ο Γερμανός στο Άμπου Ντάμπι, όμως ο Βραζιλιάνος δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο.

Στον τελευταίο αγώνα του Άμπου Ντάμπι θα κριθεί ο φετινός τίτλος της Formula1, με Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ να τον διεκδικούν. Ο Γερμανός πρέπει να κερδίσει και συνάμα ο Βρετανός να είναι στην τρίτη θέση, ώστε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Έτσι, χρειάζεται μια μικρή... βοήθεια και την περιμένει από τον Φελίπε Μάσα. «Πρέπει να δώσω κίνητρα στον Μάσα και να φροντίσω, ώστε να περάσει υπέροχα μέχρι το Αμπού Ντάμπι. Να πάει σε σπα και άλλα τέτοια. Πρέπει να βρίσκεται εκεί (στο Αμπού Ντάμπι) σε μαγική φόρμα και να έρθει δεύτερος», δήλωσε ο Ρόσμπεργκ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι πρόθυμος να του... κάνει το χατίρι! «Δεν θα βοηθήσω κανέναν. Ούτε εμένα με βοήθησε κανένας, όταν διεκδικούσα τον τίτλο. Με έβλαψε μάλιστα κάποιος συγκεκριμένος Γερμανός», είπε ο Μάσα στο τηλεοπτικό δίκτυο Sport TV εννοώντας τον Τίμο Γκλοκ.

Ο τότε πιλότος της Toyota κατηγορήθηκε πως έκοψε σκόπιμα ταχύτητα για να περάσει πέμπτος ο Χάμιλτον το 2007 στο τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν επί βραζιλιάνικου εδάφους και να κατακτήσει εκείνος τον τίτλο, παρά το γεγονός ότι ο Μάσα ήταν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Βέβαια, ο Γκλοκ διέψευσε τις όποιες φήμες και δικαιολογία του αποτελούσε ότι τα ελαστικά του μονοθεσίου ήταν στεγνά σε βρεγμένη πίστα. Τέλος, να σημειωθεί ότι εκείνη τη χρονιά ο Χάμιλτον πήρε το πρωτάθλημα από τον Μάσα για έναν μόλις βαθμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!