Μάσα: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Νίκος Τσιώκος
Μάσα: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»
Ο Φελίπε Μάσα έχει γεννηθεί στο Σάο Πάουλο, το Γκραν Πρι της Βραζιλίας έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και ο πιλότος της Williams ελπίζει να πανηγυρίζει μαζί με τους οπαδούς του.

Μέσα στο... σπίτι του Φελίπε Μάσα διεξάγεται το Γκραν Πρι της Βραζιλίας. Το Σάο Πάουλο είναι η γενέτειρα του πιλότου της Williams, ο οποίος τόνισε πως το GP στο Ιντερλάγκος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Μάλιστα, έχει ως στόχο το βάθρο και ελπίζει να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς του.

«Ήταν καλές κατατακτήριες για μένα σήμερα και ήταν πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα η αντίδραση και η ενέργεια από τους οπαδούς. Αυτή η πίστα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, καθώς γεννήθηκα εδώ στο Σάο Πάουλο και πάντα πήρα μεγάλη στήριξη. Το μονοθέσιο ήταν καλό και, παρά το γεγονός ότι η Mercedes έχει ακόμα περισσότερο ρυθμό από εμάς, η διαφορά φαίνεται να έχει μειωθεί.

Θα υπάρχουν πολλές μεταβλητές αύριο, ειδικά με τον καιρό, που πάντα αλλάζει γρήγορα εδώ. Οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γι' αυτό. Οδεύω στον αγώνα σε πολύ καλή θέση και με πολύ λίγη πίεση από τα παιδιά που είναι μπροστά (Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον). Στόχος μου είναι να τερματίσω στο βάθρο και να πανηγυρίσω με τους οπαδούς μου», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!