Ραϊκόνεν: «Σωστή απόφαση η επιστροφή στη Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Ραϊκόνεν: «Σωστή απόφαση η επιστροφή στη Ferrari»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν θεωρεί 100% σωστή την απόφασή του να επιστρέψει στη Ferrari, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

Έπειτα από δύο χρονιές στο WRC και άλλες δύο στη Lotus, ο Κίμι Ραϊκόνεν επέστρεψε στη Ferrari, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο το 2007. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τη Scuderia να μην μπορεί να δώσει σ' αυτόν και τον Φερνάντο Αλόνσο ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για νίκες.

Έτσι, τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, όμως ο Iceman θεωρεί σωστή την απόφασή του να ντυθεί και πάλι στα κόκκινα. «Είμαι σίγουρος ότι πήρα 100% τη σωστή απόφαση (να επιστρέψω στη Ferrari). Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε, αλλά έτσι είναι. Έχουμε βελτιωθεί από εκεί που ξεκινήσαμε και υπάρχουν κάποιες καλύτερες στιγμές.

Όμως, δεν είναι εύκολο να φτιάξεις κάποια θέματα και να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αν τερμάτιζα στην πρώτη θέση, θα προτιμούσα να είναι με τη Ferrari και όχι με κάποια άλλη ομάδα», ανέφερε ο Φινλανδός από το Όστιν, όπου βρίσκεται για το Γκραν Πρι των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!