Τρία φανταστικά Ford EcoSport

Τρία φανταστικά Ford EcoSport
Από σχεδιαστικό τμήμα της Ford Νοτίου Αμερικής έρχονται οι τρεις παραλλαγές του EcoSport.

Πρωτότυπες δημιουργίες για την έκθεση του Σάο Πάολο από την Ford Νοτίου Αμερικής, με βάση το μικρό SUV της φίρμας, το EcoSport. Η μια εκδοχή με το όνομα EcoSport Storm concept είναι εμπνευσμένη από το φορτηγάκι F-150 Raptor και όπως αυτό έχει μεγάλη μάσκα όπου αναγράφεται το όνομα της φίρμας στο εσωτερικό του με τεράστια γράμματα.

Άλλα χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι οι μικροί τροχοί 15 ιντσών με τα τεράστια εκτός δρόμου ελαστικά 215/75, που συνδυάζονται με μεγαλύτερους θόλους, ενώ στο εμπρός μέρος έχει τοποθετηθεί κάτω από τον κινητήρα ένα προστατευτικό για τις εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Οι άλλες δυο εκτελέσεις έχουν θέμα το γνωστό παραμύθι «Beauty and the Beast» και σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ανάδειξη των δυο διαφορετικών πλευρών του αυτοκινήτου, την πολυτελή και τη σπορ.

Η πολυτελής έκδοση EcoSport Beauty διακρίνεται για την ειδική βαφή του, με την αντίθεση που δημιουργεί η μαύρη οροφή, τα LED φωτιστικά σώματα και τους μεγάλους τροχούς 18 ιντσών με τα ελαστικά χαμηλού προφίλ 235/40. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις με δερμάτινες επενδύσεις, οθόνες με DVD player στα προσκέφαλα των καθισμάτων και ένα σύστημα πολυμέσων με GPS.

Το EcoSport Beast είναι η σπορ εκδοχή αυτής της σειράς πρωτοτύπων, με βαφή σε λευκό πέρλα και λεπτομέρειες σε μπλε και πορτοκαλί, προβολείς ομίχλης και φώτα LED, με τροχούς 18 ιντσών αλλά ελαστικά 235/60. Επιπλέον, στην οροφή εκτός από προβολείς ομίχλης, υπάρχουν και εισαγωγές αέρα, ενώ τη θέση των πίσω καθισμάτων έχουν πάρει ράγες για τοποθέτηση ποδηλάτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!