Porsche Panamera με Exclusive πολυτέλεια (vid)

Porsche Panamera με Exclusive πολυτέλεια (vid)
Η έκδοση Exclusive της Panamera θα παραχθεί σε μόλις 100 αντίτυπα για ισάριθμους τυχερούς πελάτες.

Με προορισμό την έκθεση που θα γίνει στο Los Angeles για να παρουσιαστεί και τα παρκινγκ 100 εκλεκτών πελατών της η Porsche δημιούργησε μια έκδοση Exclusive της μεγάλης Panamera, τόσο στο μέγεθος, όσο και στην ισχύ.

Θα βασίζεται στην έκδοση Turbo S που «φοράει» έναν V8 4,4 λίτρων κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 570 ίππους και 750 Nm ροπής (800 Nm με overboost), ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δλ. φτάνοντας μέγιστη ταχύτητα 310 χλμ./ώρα.

Σε αυτή την έκδοση επάνω λοιπόν δούλεψε το ειδικό τμήμα της Porsche για να δημιουργήσει ένα μοναδικό αυτοκίνητο για λίγους. Βαμμένη σε διχρωμία μαύρου και καφέ. Μαύρο χρησιμοποιήθηκε και στις τεράστιες ζάντες 20 ιντσών, όπως επίσης και στις εμπρός εισαγωγές αέρα.

Το εσωτερικό έχει αναλάβει να «ντύσει» με δερμάτινες επενδύσεις ο κορυφαίος οίκος Poltrona Frau, με τα καθίσματα να είναι κλιματιζόμενα. Μαύρο δέρμα Nappa έχει χρησιμοποιηθεί στο άνω μέρος των θυρών, ενώ σε αρκετά σημεία υπάρχει και η διχρωμία που συναντάμε στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.

Στο πίσω μέρος, οι επιβάτες θα απολαύσουν με όλες τους τις ανέσεις, θέαμα από τις μεγάλες οθόνες υψηλής ευκρίνειας 10,1 ιντσών, ενώ την πανδαισία συμπληρώνει το κορυφαίο σύστημα ήχου της Burmester.

Η Porsche Panamera Exclusive είναι ήδη διαθέσιμη στην τιμή των 249.877 ευρώ, ενώ κατόπιν παραγγελίας μπορείτε να λάβετε και τις πέντε βαλίτσες, ειδικά κατασκευασμένες από την Poltrona Frau για αυτή την έκδοση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!