Το 27 στην πίστα!

Γιώργος Βαρίνος
Το 27 στην πίστα!
Άργησα, αλλά μπήκα στο νόημα γρήγορα λέει ο Στόνερ. Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δοκιμές της Honda, στο Motegi.

Ολοκληρώθηκε το διήμερο τεστ του HRCστην πίστα του Motegi, με δοκιμαστή τον δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP, Casey Stoner! Ο καιρός ήταν καλός και ο Αυστραλός έβγαλε ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα δυο ημερών, έχοντας μάλιστα να ανέβει σε αγωνιστική μοτοσυκλέτα ένα ολόκληρο χρόνο!

«Μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσω τη μοτοσυκλέτα και πάλι, άλλωστε έχει περάσει ένας χρόνος!» ξεκίνησε να λέει ο Stoner. «Ένοιωσα όμως καλά από την αρχή και ξαναμπήκα στα πράγματα πολύ γρήγορα και συνεχίσαμε με το πρόγραμμα δοκιμών που είχε σχεδιάσει το HRC».

«Η πρώτη ημέρα πήγε καλά και δοκίμασα το στήσιμο του Marc και του Dani στην πρωτότυπη του 2015. Αναλύοντάς τα μάλιστα, βρήκαμε κάποιες ενδιαφέρουσες διαφορές και μερικά χρήσιμα στοιχεία», πρόσθεσε ο Αυστραλός, τους χρόνους του οποίου δεν έδωσε στη δημοσιότητα η Honda.

«Εξελίξαμε και λίγο τον κινητήρα, αλλά δοκιμάσαμε και μερικά εξαρτήματα που έφερε η Honda στο συγκεκριμένο τεστ. Τη δεύτερη ημέρα περάσαμε αρκετό χρόνο δοκιμάζοντας τα ελαστικά της Michelin για το 2016. Ήταν ένα χρήσιμο διήμερο τεστ και κάναμε πολλούς γύρους».

www.motograndprix.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!