Η μοντέρνα εκδοχή του On Any Sunday

Γιώργος Βαρίνος
Η μοντέρνα εκδοχή του On Any Sunday
Μετά από 43 χρόνια, ο γιός του σκηνοθέτη που μας πρόσφερε το On Any Sunday, δίνει την δική του μοντέρνα εκδοχή στην συνέχεια της ίδιας μοτοσυκλετικής ιστορίας.

Το 1966, ο σκηνοθέτης Μπρους Μπράουν παρουσίασε το Endless Summer που ήταν η αιτία να γνωρίσει τον Στιβ Μακ Κουίν. Ο Μπράουν ζήτησε από τον Μακ Κουίν να τον βοηθήσει να φτιάξει μια ταινία για την διάδοση της μοτοσυκλέτας ως σπορ στο ευρύ κοινό. Ο Στιβ Μακ Κουίν εκτός από πασίγνωστος ηθοποιός ήταν και γνωστός οδηγός μοτοσυκλέτας που έτρεχε μάλιστα σε αγώνες, γοητεύτηκε από την ιδέα και όχι μόνο υποσχέθηκε να συμμετέχει στην ταινία, αλλά φρόντισε και τη χρηματοδότηση της. Η ταινία – ντοκυμαντέρ On Any Sunday βγήκε στις στις αίθουσες το 1971, κερδίζοντας μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.

Μετά από 43 χρόνια ο γιος του, Ντάνα Μπράουν, αποφάσισε να σηκώσει στους ώμους του την κληρονομιά του On Any Sunday συνεχίζοντας την παράδοση με την μοντέρνα έκδοση του ίδιου θέματος 43 χρόνια μετά, ως On Any Sunday: The Next Chapter. H ταινία θα βγεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 7 Νοεμβρίου και φιλοξενεί μεγάλα ονόματα του σπορ, όπως τον Travis Pastrana, τον James Stewart, τον Marc Marquez, τον Robbie Maddison, τον Ashley Fiolek και πολλούς άλλους.

www.onanysundayfilm.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!