ISDE 2014 στην Αργεντινή

Γιώργος Βαρίνος
ISDE 2014 στην Αργεντινή
Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στην Αργεντινή, το International Six Days Enduro. O πιό ιστορικός και σημαντικός αγώνας στο χώρο του Enduro σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Διεθνής Εξαήμερος αγώνας εντούρο, είναι όπως αντιλαμβάνεστε το πιο σκληρό συνεχές αγωνιστικό γεγονός στο καλεντάρι του παγκόσμιου εντούρο. Για όσους πιθανά δεν ξέρουν τι είναι αυτό, πρέπει να αναφέρουμε πως το εντούρο είναι το αντίστοιχο των αγώνων ράλλυ στο χώρο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας. Ο οδηγός τρέχει μόνος του σε συνήθως άγνωστη διαδρομή, με μόνο αντίπαλό του το χρόνο. Αν και πρόκειται για έναν αγώνα ταχύτητας παίζει τεράστιο ρόλο και η αντοχή, καθώς κάθε αγωνιστική ημέρα περιλαμβάνει πολύωρη οδήγηση στο όριο.

Το ISDE είναι βέβαια κάτι σαν τους Ολυμπιακούς αγώνες, μιας και συμμετέχουν και εθνικές ομάδες χωρών. Aν και το 2013 η ΑΜΟΤΟΕ έστειλε την Εθνική Ομάδα Εντούρο στην Σαρδηνία, -όπου και γιορτάστηκαν τα 100 χρόνια του ISDE, καθώς ο πρώτος αγώνας έγινε το 1913 στην Αγγλία- φέτος δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο αφού δεν έχει ανακοινωθεί η Εθνική Ομάδα και δεν έχει φτάσει σε εμάς κάποιο σχετικό Δελτίο Τύπου. Δείτε το video.

www.fim-isde2014.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!