Το ελιξίριο της νεότητας από το Riding School

Γιώργος Βαρίνος
Το ελιξίριο της νεότητας από το Riding School
O Θανάσης Χούντρας, γνωστός από το Traction, είναι ο διευθυντής του Riding School και στενός συνεργάτης της Ducati Hellas. Πρόσφατα ανακάλυψε και το ελιξίριο της νεότητας!

O Θανάσης Χούντρας διευθυντής του Riding School και στενός συνεργάτης της Ducati Hellas (μην ξεχνάτε πως με κάθε αγορά νέας Ducati, αυτόματα μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τα μαθήματα του Ducati Riding School στις ειδικές εγκαταστάσεις στο Πολυδένδρι) ανακαλύπτει ανάμεσα στα «κόλπα» που εγγυώνται την επέκταση του προσδόκιμου της ζωής σας και το ελιξίριο της νεότητας! Δείτε το καταπληκτικό video της Team «insult» μέχρι το τέλος για να καταλάβετε.

Ο Θανάσης σάς λέει να σκεφτείτε για μια στιγμή τα συναισθήματα που βιώνετε μόλις τρέξετε, μόλις οδηγήσετε γρήγορα την μοτοσυκλέτα σας, τελειώσετε μια μεγάλη προπόνηση, γελάσετε υπερβολικά ή κάνετε σπουδαίο σεξ. Θυμάστε πώς αισθανθήκατε; Μήπως νοιώσατε αναζωογόνηση;

Αν βιώσατε μια τέτοια αίσθηση πρέπει να γνωρίζετε πως αυτή προκλήθηκε από τις ενδορφίνες. Το ακόμα πιο σπουδαίο είναι πως τα συναισθήματα που προκαλούν οι ενδορφίνες μπορούν να διαρκέσουν για δώδεκα ώρες.

Τι είναι οι ενδορφίνες; Είναι μια κατηγορία νευροδιαβιβαστών που παράγονται από το σώμα και χρησιμοποιούνται εσωτερικά ως παυσίπονο. Οι ενδορφίνες έχουν έναυσμα τον πόνο και την προσπάθεια. Το ανθρώπινο σώμα παράγει τουλάχιστον 20 διαφορετικά είδη ενδορφινών.

Οι ενδορφίνες έχουν πολλές θετικές συνέπειες για το σώμα και το μυαλό. Οταν οι ενδορφίνες απελευθερώνονται, μειώνουν την αρτηριακή πίεση. Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι ένας σημαντικός δείκτης για καρδιακές παθήσεις. Οι ενδορφίνες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, μειώνουν τον πόνο και το άγχος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!