Μάρκεζ: «Μάχη με τον Πεντρόσα»

Νίκος Τσιώκος
Μάρκεζ: «Μάχη με τον Πεντρόσα»
Μάχη με τον Ντάνι Πεντρόσα βλέπει ο Μαρκ Μάρκεζ στον αυριανό αγώνα της Μαλαισίας.

Το ρεκόρ καλύτερου χρόνου στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας κατέρριψε ο Μαρκ Μάρκεζ στη Σεπάνγκ. Ο Ισπανός δήλωσε χαρούμενος τόσο για την pole position όσο και για το ρεκόρ, ενώ βλέπει μάχη με τον Ντάνι Πεντρόσα στον αυριανό αγώνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την pole position. Ειδικά την Παρασκευή δοκιμάζαμε πολλά πράγματα για το μέλλον. Σήμερα το πρωί είδαμε ότι ακόμα δεν είχαμε το καλύτερη στήσιμο. Στην τέταρτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών ένιωθα πολύ καλά με τη δεύτερη μοτοσικλέτα.

Οι χρόνοι ήταν πολύ γρήγοροι για τις συνθήκες. Θα είναι καλό να αγωνιστώ με τον Ντάνι (Πεντρόσα), καθώς έχει καλό ρυθμό. Ο Χόρχε (Λορένθο) θα είναι εκεί (στην πρώτη σειρά) στην εκκίνηση, όμως ο Ντάνι θα είναι πολύ δυνατός σε όλη την απόσταση του αγώνα. Αν είναι βρεγμένο, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Είμαι επίσης χαρούμενος που έσπασα το ρεκόρ. Μπορεί οι pole position να είναι κάτι ασήμαντο επειδή δε σου δίνουν βαθμούς, αλλά τις πετυχαίνεις όντας ο πιο γρήγορος σ' έναν γύρο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είσαι και ο ταχύτερος στον αγώνα. Γι' αυτό το πιο σημαντικό είναι τι θα συμβεί αύριο», ανέφερε ο δις, πλέον, παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!