Επέστρεψε στην Ιταλία ο Ιανόνε

Νίκος Τσιώκος
Επέστρεψε στην Ιταλία ο Ιανόνε
Ο Αντρέα Ιανόνε επέστρεψε στην Ιταλία για να υποβληθεί σε μαγνητική, μετά τον τραυματισμό στο χέρι του, και θα χάσει τον αυριανό αγώνα της Μαλαισίας.

Συνέχεια έχουν τα προβλήματα για τον Αντρέα Ιανόνε. Ο Ιταλός τραυματίστηκε στο αριστερό ισχίο του στην Αυστραλία και στις ελεύθερες δοκιμές της Μαλαισίας την Παρασκευή (24/10) είχε νέα πτώση. Από αυτή υπέστη σοβαρή θλάση στο αριστερό του χέρι και γι' αυτό δεν έλαβε μέρος στις κατατακτήριες δοκιμές της Σεπάνγκ.

Μάλιστα, θα απουσιάσει και από τον αυριανό αγώνα, αφού δε θέλει να το ρισκάρει. Συγκεκριμένα, ο αναβάτης της Pramac Racing επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Έτσι, θα δώσει μάχη για να είναι έτοιμος στο φινάλε της σεζόν στη Βαλένθια.

«Ήταν πολύ σημαντικό και προσπάθησα σήμερα, αλλά δεν είμαι στο 100% και δεν μπορώ να ελέγξω πλήρως τη μοτοσικλέτα. Προτίμησα να δοκιμάσω μόνο στις ελεύθερες δοκιμές επειδή το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο. Δεν έχω δύναμη στο χέρι μου και δεν έχω καλή αίσθηση της μοτοσικλέτας. Θα ήταν επικίνδυνο.

Λυπάμαι που θα παραβλέψω τον αγώνα διότι ήθελα να τελειώσω καλά τη σεζόν. Απόψε θα επιστρέψω στην Ιταλία και θέλω να δουλέψω σκληρά για να ανακάμψω για τη Βαλένθια. Θα κάνω κάποιες περαιτέρω εξετάσεις γιατί δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση. Θέλω να είμαι στο 100% στη Βαλένθια», είπε ο Ιανόνε πριν την αναχώρησή του για Ιταλία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!