Πρεμιέρα το Leon Cupra στην Αυτοκίνηση 2014

Πρεμιέρα το Leon Cupra στην Αυτοκίνηση 2014
Με όλη την γκάμα και την πρεμιέρα του Leon Cupra θα βρίσκεται η Seat στην Αυτοκίνηση CWM FX.

Η SEAT Τεχνοκάρ θα δώσει το παρόν στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014.

Η Τεχνοκάρ που θα βρίσκεται στο περίπτερο Νο16, θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα της SEAT με τα μοντέλα Μii, Ibiza & Toledo, ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι η οικογένεια του νέου Leon σε όλες τις εκδόσεις του.

Μεγάλη πρεμιέρα θα κάνει το νέο Leon στην κορυφαία του εκδοχή Cupra με κινητήρα βενζίνης και 280 ίππους, αλλά και diesel με 184 ίππους. Η έκδοση Leon Cupra 280 με τον κινητήρα βενζίνης είναι το ισχυρότερο Seat μαζικής παραγωγής που έχει κατασκευαστεί και ένα πολύ ικανό αυτοκίνητο στο δρόμο, όπως έχει αποδείξει και με τον πολύ καλό χρόνο που έγραψε στη μεγάλη πίστα του Nurburgring.

Η άλλη έκδοση με τον 2λιτρο turbo-diesel κινητήρα αποδίδει 184 ίππους και 380 Nm ροπής, τιμές ικανές να προσφέρουν αξιόλογες επιδόσεις και συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι, αλλά το σημείο που εστιάζει είναι η οικονομία καυσίμου, με κατανάλωση μόλις 4,2 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπή CO2 109 γρ./χλμ.

Παράλληλα την περίοδο αυτή η ανταγωνιστικότητα των μοντέλων SEAT ενισχύεται με το προωθητικό πρόγραμμα SEAT Plus που περιλαμβάνει Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους, Δωρεάν service για 2 χρόνια (εργασία και ανταλλακτικά), δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2+2 χρόνια, καθώς και extra εκπτώσεις.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί Test Drive όπου και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα SEAT και πιο συγκεκριμένα το Mii 1.0 60hp, το Ibiza με τον κινητήρα 1.4 ACT 140hp καθώς και τα Leon και Toledo με κινητήρες 1.6 TDI 105hp.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!