Πρεμιέρα στην Αυτοκίνηση 2014 η Octavia G-TEC

Πρεμιέρα στην Αυτοκίνηση 2014 η Octavia G-TEC
Η Octavia G-TEC με φυσικό αέριο κάνει την πρεμιέρα στην ελληνική έκθεση Αυτοκίνηση CWM FX.

Η Octavia αποκτά μια νέα, ενδιαφέρουσα έκδοση, που χρησιμοποιεί φυσικό αέριο. Ονομάζεται G-TEC και θα είναι διαθέσιμη και με τους δυο τύπους αμαξώματος του μοντέλου, σεντάν και Combi.

Η πρεμιέρα της νέας Skoda Octavia G-TEC θα γίνει στην έκθεση Αυτοκίνηση CWM FX, που ξεκινά το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Η νέα Skoda Octavia G-TEC εφοδιάζεται με τον τούρμπο κινητήρα 1.4 TSI απόδοσης 110 ίππων, προδιαγραφών ρύπων Euro 6, ο οποίος λειτουργεί με φυσικό αέριο (CNG) και εναλλακτικά με αμόλυβδη βενζίνη.

Επιπλέον διαθέτει στάνταρ το πακέτο εξοπλισμού Green Τec που περιλαμβάνει τα συστήματα Start-Stop και Aνάκτησης Ενέργειας κατά την επιβράδυνση. Η αυτονομία της Octavia G-TEC με χρήση CNG φτάνει τα 410 χιλιόμετρα, με την κατανάλωση να υπολογίζεται στα 3,5 κιλά/100 χλμ.

Αντίστοιχα με χρήση βενζίνης η αυτονομία υπολογίζεται στα 920 χιλιόμετρα, ενώ σε συνδυασμό με τα δυο καύσιμα, μπορεί να φτάσει τα 1.330 χιλιόμετρα. Με την εκπομπή CO2 να περιορίζεται στα 97 γρ./χλμ. η Octavia G-TEC απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Η Βιαμαρ Α.Ε. η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda θα είναι μια από τις πρώτες που θα διαθέσει στην αγορά τη νέα Octavia G-TEC, αφού έχει προγραμματίσει να κάνει το λανσάρισμα μέσα στον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!