Με δυο πρεμιέρες η VW στην Αυτοκίνηση 2014

Με δυο πρεμιέρες η VW στην Αυτοκίνηση 2014
Το νέο Passat και το ηλεκτρικό Golf GTE θα κάνουν επίσημη πρεμιέρα στην έκθεση Αυτοκίνηση 2014.

Δυνατή θα είναι η παρουσία της Kosmocar-Volkswagen στην έκθεση «Αυτοκίνηση CWM FX» που ανοίξει τις πύλες στις 24 Οκτωβρίου. Στον εκθεσιακό της χώρο θα υπάρχουν 16 διαφορετικές εκδόσεις των εμπορικότερων μοντέλων της.

Τα φώτα θα συγκεντρώσουν, όπως είναι αναμενόμενο, το νέο Passat, το οποίο αυτή την περίοδο παρουσιάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο στο δίκτυο εμπόρων της VW, στη Μεσσηνία. Το περίπτερο της Volkswagen θα κοσμεί η ναυαρχίδα του μοντέλου, το Passat 2.0 TDI Bi-Turbo απόδοσης 240 ίππων με τετρακίνηση 4Motion και αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

Παράλληλα, μια σημαντική πρεμιέρα είναι αυτή του Golf GTE. Ενός μοντέλου Plug-in Hybrid που συνδυάζει τα σπορ χαρακτηριστικά με την οικονομία και περιβαλλοντική ευαισθησία. Πιο συγκεκριμένα το Golf GTE επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,4 δλ. αλλά καταναλώνει μόνο 1,5 λίτρο/100 χλμ. και εκπέμπει 35 γρ./χλμ. CO2.

Η συνδυαστική ισχύς των δυο κινητήρων, ενός θερμικού TSI και ενός ηλεκτρικού φτάνει τους 204 ίππους, ενώ το αυτοκίνητο έχει τη δυνατότητα να κινηθεί και εντελώς ηλεκτρικά για απόσταση 50 χιλιομέτρων, με τη θεωρητική αυτονομία σε υβριδική λειτουργία να φτάνει τα 943 χιλιόμετρα.

Επιπλέον, στο stand της Volkswagen θα παρουσιαστούν εκδόσεις με τεχνολογίες βενζίνης TSI, diesel TDI και φυσικού αερίου TGI. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η ανανεωμένη γκάμα του up!, το νέο Polo BlueMotion (το οικονομικότερο 5θέσιο αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης παγκοσμίως), το νέο Scirocco, η πλήρης γκάμα του Golf με την νέα επετειακή έκδοση «Golf Edition 40», το Tiguan και το Beetle Cabriolet.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!