Μπλέξιμο για Caterham

Νίκος Τσιώκος
Μπλέξιμο για Caterham
Τα οικονομικά προβλήματα της Caterham εξακολουθούν να υπάρχουν, η εταιρεία Caterham Sports Limited μπήκε σε καθεστώς οικονομική διαχείρισης, όμως άπαντες τονίζουν πως αυτό δεν επηρεάζει την ομάδα της Formula1.

Το... αδιέξοδο στα οικονομικά της Caterham οδήγησαν στην πώλησή της από τον Τόνι Φερνάντες τον περασμένο Ιούλιο. Ωστόσο, φαίνεται πως τα προβλήματα υπάρχουν ακόμα, με το μέλλον της να είναι αμφίβολο.

Μάλιστα, η εταιρεία Caterham Sports Limited τέθηκε υπό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, όμως άπαντες τονίζουν ότι αυτό δε θα επηρεάσει την ομάδα της Formula1. «Δεν έχει να κάνει με την ομάδα της F1 και δε μας επηρεάζει», ανέφερε εκπρόσωπος των Μαλαισιανών στο ESPN.

«Μου ανήκουν τα μονοθέσια και δε θα επιτραπεί να βγουν από το εργοστάσιο πριν φτάσουμε σε μια ευπρόσδεκτη συμφωνία. Επιτρέπουμε στην 1MRT να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις μας», ήταν τα λόγια του εκ των διαχειριστών της CLS, Φίνμπαρ Ο'Κόνελ, στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα επίσημα δικαιώματα για τη συμμετοχή της Caterham στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανήκουν στην 1Malaysia Racing Team, με την ομάδα να συνεχίζει πάντως κανονικά την προετοιμασία της για το Γκραν Πρι των ΗΠΑ στο Όστιν (31/10-2/11).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!