Τοντ: «Λιγότερο ανταγωνιστική η Ferrari του Σουμάχερ από του Αλόνσο»

Νίκος Τσιώκος
Τοντ: «Λιγότερο ανταγωνιστική η Ferrari του Σουμάχερ από του Αλόνσο»
Ο Ζαν Τοντ σχολίασε την κακή απόδοση της Ferrari και τόνισε πως το πρώτο μονοθέσιο του Μίκαελ Σουμάχερ ήταν λίγοτερο ανταγωνιστικό από αυτό του Φερνάντο Αλόνσο στο ντεμπούτο του με τη Scuderia.

Την κακή απόδοση της Ferrari τα τελευταία χρόνια κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει ο Ζαν Τοντ σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport. Ο πρόεδρος της FIA έχει... ξοδέψει αρκετά χρόνια ως επικεφαλής της Scuderia, έχει πανηγυρίσει πολλούς τίτλους, όμως χρειάστηκε να χτίσει πρώτα για να φτάσει στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως το πρώτο μονοθέσιο του Μίκαελ Σουμάχερ ήταν λιγότερο ανταγωνιστικό από αυτό που είχε ο Φερνάντο Αλόνσο στο ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα. «Όταν ήρθα στη Ferrari, μου είπαν ότι δεν είναι εφικτό.

Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, αλλά σιγά-σιγά φτιάξαμε μια φανταστική ομάδα και γράψαμε την ιστορία. Όμως, ο κύκλος έκλεισε. Η πρώτη Ferrari του Μίκαελ (Σουμάχερ) ήταν πολύ πιο πίσω σε ανταγωνισμό από την πρώτη Ferrari του Αλόνσο. Σε κλίμα από το 1 έως το 10, όταν ήρθα ήμασταν στο 2, το 2009 ξεκίνησαν από το 7!», είπε ο Τοντ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!