Με δύο πρεμιέρες η Opel στην Αυτοκίνηση 2014

Με δύο πρεμιέρες η Opel στην Αυτοκίνηση 2014
Ντεμπούτο κάνουν τα νέα Corsa και Adam Rocks στην ελληνική έκθεση αυτοκινήτου στις 25 Οκτωβρίου.

Με δυο Πανελλαδικές πρεμιέρες θα κατέβει στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014, η οποία ανοίγει τις πύλες της την άλλη εβδομάδα στο Στάδιο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Αθηνών.

Βασικό έκθεμα και αυτό που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είναι το νέο Corsa. Το bestseller της Opel περνάει στην τέταρτη γενιά του, έχοντας πωλήσεις που ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια μονάδες.

Με αλλαγές σε σχεδίαση, άνεση, ποιότητα και μηχανικά μέρη, αποτελεί την αιχμή του δόρατος της γερμανικής εταιρείας. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα διαδραματίσει και ο νέος 3κύλινδρος τούρμπο κινητήρας, με την υψηλή απόδοση, τη χαμηλή κατανάλωση και την ήπια λειτουργία, χωρίς θορύβους και κραδασμούς.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί κάνοντας με τη σειρά του Πανελλαδική πρεμιέρα και το μικρό Adam Rocks. Με πιο άγρια αισθητική, ψηλότερο αμάξωμα, προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και μεγάλη υφασμάτινη οροφή, σίγουρα αυτό το μικρό δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Τέλος, δίπλα στα εντελώς νέα μοντέλα της Opel θα στέκονται και το γνωστό μας Astra, σε μια πλούσια εξοπλιστικά έκδοση με την ονομασία Dream, όπως επίσης και το μικρό SUV, το Mokka και το μεγάλο Insignia.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!