Τριπλή ανάκληση από τη Mitsubishi

Τριπλή ανάκληση από τη Mitsubishi
Σε τρεις ταυτόχρονες ανακλήσεις για διαφορετικούς λόγους, οι οποίες αφορούν μεταξύ άλλων τα μοντέλα Lancer, ASX και Outlander, προχωρά η Mitsubishi.

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, είναι τρεις οι ανακλήσεις που ανακοίνωσε για διαφορετικούς λόγους η Mitsubishi και αφορούν μία μεγάλη γκάμα μοντέλων της.

Η πρώτη ανάκληση γίνεται λόγω πιθανού ελαττώματος στον ιμάντα του δυναμό, που μπορεί να φθαρεί πρόωρα και να γλιστρήσει από τη θέση του, οπότε δεν φορτίζεται η μπαταρία. Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά σε τετρακύλινδρα, βενζινοκίνητα μοντέλα Mitsubishi Outlander, ASX, Lancer και Lancer Sportback ή Evolution κατασκευής μεταξύ 2006 και 2011.

Η δεύτερη ανάκληση πραγματοποιείται εξαιτίας ελαττωματικού μονωτικού υλικού στα φώτα των φρένων, που ενδέχεται να προκαλέσει τη διακοπή της λειτουργίας τους και αφορά σε μοντέλα Outlander και Grandis (δεν εισάγεται στη χώρα μας), κατασκευής 2007 έως 2010.

Στην τρίτη ανάκληση εντοπίζεται το πρόβλημα στο σύστημα υποβοήθησης των φρένων (Brake Assist), το οποίο ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λανθασμένα. Έτσι μπορεί να κολλήσει το πεντάλ των φρένων ή να μην επανέλθει στην αρχική του θέση, όταν πατηθεί. Για τη συγκεκριμένη ανάκληση καλούνται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της ιαπωνικής μάρκας, μοντέλα ASX και Outlander, που κατασκευάστηκαν το 2011 και το 2012.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!