Δοκιμές στην πίστα για την LaFerrari XX (video)

Δοκιμές στην πίστα για την LaFerrari XX (video)
Ένα ερασιτεχνικό βίντεο αποκαλύπτεται την LaFerrari ΧΧ με βαρύ καμουφλάζ να δοκιμάζεται στην πίστα.

Στην πίστα Paul Ricard πήγαν οι Ιταλοί για να δοκιμάσουν την πρωτότυπη έκδοση της LaFerrari XX. Το βαρύ καμουφλάζ, αλλά και η μακρινή λήψη, δεν αφήνουν πολλά σε κοινή θέα, με το κύριο γνώρισμα, διαφορετικό από το μοντέλο να παραγωγής να είναι η μεγάλη σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος.

Η LaFerrari XX θα είναι ένα αυτοκίνητο περιορισμένη παραγωγής, με προορισμό χρήση αποκλειστικά σε πίστα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο σε 30 μονάδες, περίπου στις αρχές του 2015.

Θα έχει βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, που θα την καθιστούν ακόμα πιο σπορ. Ανάρτηση, φρένα, αεροδυναμική και δύναμη, είναι οι τομείς που εστιάζουν οι μηχανικοί της Ferrari, έτσι ώστε να προσφέρουν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της φίρμας.

Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί θα είναι υβριδική, όπως και στο αυτοκίνητο παραγωγής, με τη διαφορά, όπως φημολογείται να είναι η απόδοση, η οποία σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να ξεπερνά τους 1.000 ίππους, με την πιο πιθανή τιμή να είναι 1.050 ίπποι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!