Λάουντα: «Αλόνσο στη McLaren, μένει Mercedes ο Χάμιλτον»

Νίκος Τσιώκος
Λάουντα: «Αλόνσο στη McLaren, μένει Mercedes ο Χάμιλτον»
Ο Νίκι Λάουντα αποκάλυψε πως ο Φερνάντο Αλόνσο έχει υπογράψει στη McLaren και ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα μείνει και το 2015 στη Mercedes.

Η αποχώρηση του Φερνάντο Αλόνσο από τη Ferrari είναι σχεδόν δεδομένη και πολλά σενάρια... παίζουν για το μέλλον του. Ο Ισπανός είναι πολύ πιθανό να πάει στη McLaren, ενώ υπήρξε και μια φημολογία για τη Mercedes, σε περίπτωση που φύγει ο Λιούις Χάμιλτον.

Ωστόσο, ο Νίκι Λάουντα θέλησε να διελευκάνει τα πράγματα και να προβεί σε αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός δήλωσε ότι ο Αλόνσο έχει υπογράψει στη McLaren. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Mundo Deportivo, οι υπογραφές στο συμβόλαιο έχουν μπει πριν από το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας και πιο συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη (2/10).

Επίσης, ο παράγοντας της Mercedes τόνισε ότι ο Χάμιλτον θα μείνει στα «ασημί βέλη» και το 2015. «Θα μείνει μαζί μας και του χρόνου και ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα», ανέφερε σε δηλώσεις του. Έτσι, όλα δείχνουν ότι τη νέα χρονιά θα δούμε τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari και τον Αλόνσο στη McLaren, τη στιγμή που η Mercedes θα διατηρήσει το ίδιο δίδυμο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Γουόκινγκ βγάζουν μέχρι τώρα προς τα έξω ότι δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο με κανέναν πιλότο, με τους Τζένσον Μπάτον και Κέβιν Μάγκνουσεν να είναι στο... περίμενε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!