Carrera GTS η σπορ πλευρά της Porsche 911 (vid)

Carrera GTS η σπορ πλευρά της Porsche 911 (vid)
Τέσσερις νέες εκδόσεις με τα διακριτικά GTS προστέθηκαν στη γκάμα της Porsche 911 Carrera .

Η Porsche διευρύνει τη γκάμα της 911 με τέσσερις νέες εκδόσεις Coupe και Cabriolet με την κίνηση πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, όλες με τα διακριτικά GTS.

Αυτή θα είναι η νέα έκδοση που έρχεται να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στις βασικές εκδόσεις της 911 με τη κορυφαία GT3. Όπως όλες οι εκδόσεις GTS της Porsche, έτσι και στην περίπτωση της 911 οι αλλαγές αφορούν νέες ρυθμίσεις σε πλαίσιο και περισσότερη δύναμη.

Έτσι, σε αυτή την περίπτωση ο γνωστός επίπεδος 6κύλινδρος κινητήρας 3,8 λίτρων, αποδίδει 30 επιπλέον ίππους, φτάνοντας τώρα τους 430 ίππους και σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, η Coupe GTS χρειάζεται 4,0 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η Cabriolet 4,2 δλ. για την ίδια διαδικασία.

Η μέγιστη ταχύτητα της Coupe σε συνδυασμό με το 7άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι 306 χλμ./ώρα, ενώ σύμφωνα με την Porsche η κατανάλωση της GTS είναι ίδια με αυτή της έκδοση Carrera S.

Όλες οι εκδόσεις έχουν στάνταρτ το πακέτο Sport Chrono, με τα ενεργά αμορτισέρ PASM, με το αμάξωμα να είναι πιο κοντά στην άσφαλτο κατά 10 χιλ. σε σχέση με την Carrera S. Την εικόνα συμπληρώνουν οι τεράστιοι τροχοί 20 ιντσών και οι απολήξεις της εξάτμισης σε σκούρα απόχρωση.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στις νέες επενδύσεις συνδυασμού αλκαντάρα και δέρμα, ενώ στο τιμόνι έχει χρησιμοποιηθεί μόνο αλκαντάρα. Οι πωλήσεις της νέας 911 Carrera GTS θα ξεκινήσουν προς το τέλος Νοεμβρίου, με την ενδεικτική βασική τιμή όπως έχει ανακοινωθεί στη Γερμανία να είναι 117.549 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!