Nissan Pulsar Nismo concept… πολύ αγριεμένο

Nissan Pulsar Nismo concept… πολύ αγριεμένο
Αγρίεψε το Pulsar και από οικογενειακό γίνεται αγωνιστικό, φυσικά με τις ευλογίες της Nismo.

Μια πρωτότυπη έκδοση του νέου οικογενειακού μοντέλου της παρουσίασε η Nissan. Πρόκειται για το Pulsar Nismo concept, δηλαδή τη γρήγορη εκοδχή του μοντέλου που έρχεται να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το VW Golf GTi.

Φυσικά, το συγκεκριμένα μοντέλο σε τίποτα δεν θυμίζει την ταπεινή συμβατική έκδοση. Για αυτό φροντίζει το νέο αεροδυναμικό πακέτο ποτ περιλαμβάνει εντυπωσιακούς προφυλακτήρες με μεγάλες εισαγωγές αέρα, diffuser στο πίσω μέρος, ενώ στη μέση δεσπόζουν δυο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Μεγάλοι τροχοί 19 ιντσών φοράνε ελαστικά 235/35, ενώ μέσα από τις ακτίνες τους διακρίνονται οι αναβαθμισμένοι αεριζόμενοι και διάτρητοι δίσκοι των φρένων, με καλύτερη απόδοση.

Το αγωνιστικό τμήμα Nismo ανέλαβε να αναβαθμίσει την εικόνα και του εσωτερικού. Εκεί, την παράσταση κλέβουν τα σπορ καθίσματα από αλκαντάρ με την καλή πλευρική στήριξη και την έντονη διχρωμία τους.

Αλκαντάρα χρησιμοποιείται και στα πλαϊνά σημεία του τιμονιού, ενώ το υπόλοιπο είναι ντυμένο με δέρμα, όπως εξάλλου και ο επιλογέας ταχυτήτων. Την εικόνα συμπληρώνουν τα πεντάλ αλουμινίου και μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Δυστυχώς σε αυτή τη φάση, πριν την επίσημη παρουσίαση δεν έγινε λόγος για τον κινητήρα και την απόδοση, αυτού του άγριου Pulsar. Ωστόσο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον τούρμπο 1.6 με την απόδοσή του όμως να παίζει σε μεγάλο εύρος. Ενδεχομένως να υπάρξει μια βασική έκδοση κοντά στους 220 ίππους και μια ακόμα πιο εδική λίγο πιο ψηλά κοντά στον ανταγωνισμό, όπως αυτός διαμορφώνεται από το Seat Leon Cupra 280, το Renault Megane R.S. Trophy και το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο Honda Civic Type R.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!