Η χειροποίητη Rolls Royce Metropolitan Collection

Η χειροποίητη Rolls Royce Metropolitan Collection
Σε περιορισμένη παραγωγή θα κυκλοφορήσει η νέα Phantom που παρουσιάστηκε στο Παρίσι.

Μόλις 20 αυτοκίνητα θα κατασκευάσει η Rolls Royce από αυτή την ειδική χειροποίητη Phantom με τα διακριτικά Metropolitan Collection. Είναι προϊόν του τμήματος εξατομίκευσης αυτοκινήτων με έμπνευση τις μητροπόλεις του κόσμου.

Με πολλές χειροποίητες λεπτομέρειες, που δίνουν έμφαση στην πολυτέλεια και τη μοναδικότητα, εντυπωσιάζει με το γράφημα που έχουν δημιουργήσει πάνω σε ξύλο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε αφθονία και μεγάλη ποικιλία και συναντάμε στο ταμπλό και στο τραπεζάκι που είναι τοποθετημένο στις πλάτες των καθισμάτων και απεικονίζει διαφορετικές απόψεις των σπουδαιότερων πόλεων του κόσμου.

Κορυφαίο δέρμα σε γκρι απόχρωση με όλες τις ραφές που φτάνουν τις 6.800 στο αριθμό να έχουν γίνει στο χέρι. Περιττό να μιλήσουμε για τη δεδομένη ποιότητα και πολυτέλεια που παραδοσιακά προσφέρει η Rolls Royce και συνεχίζει να κάνει και με το παραπάνω στην ειδική αυτή έκδοση της Phantom.

Επιπλέον, ένα ρολόι κόσμημα, με ώρες από 24 διαφορετικές πόλεις του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του Παρισιού, δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου.

Τέλος το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο μπλε του ουρανού, αλλά υπάρχουν ακόμα 44.000 επιλογές χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να στείλετε το δικό σας δείγμα και το τμήμα εξατομίκευσης θα αναπαράγει στο αυτοκίνητο σας με φοβερή πιστότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!