To νέο μικρό SUV της Honda

To νέο μικρό SUV της Honda
Η Ηοnda παρουσιάζει στο Παρίσι τον διάδοχο του HR-V, το Jazz της επόμενης γενιάς, το ανανεωμένο CR-V, αλλά και τον αναβαθμισμένο ντιζελοκινητήρα των 1,6 λίτρων με 160 ίππους πλέον.

Με σπουδαία νέα έρχεται η Honda στο Παρίσι, έχοντας ένα γεμάτο πρόγραμμα παρουσιάσεων τόσο σε τεχνολογία, όσο και σε νέα μοντέλα.

Μια νέα πιο ισχυρή έκδοση του γνωστού 1.6 i-DTEC κινητήρα diesel με απόδοση 160 ίππους και 350 Nm ετοίμασε η Honda για το ανανεωμένο CR-V, που θα δούμε επίσης στο Παρίσι. Επιπλέον, νέο είναι και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με το οποίο θα συνδυάζεται και έχει πλέον εννέα σχέσεις.

Νέοι είναι επίσης και οι μικροί κινητήρες βενζίνης, 1.5 i-VTEC ο οποίος θα συνδυάζεται με το HR-V, το γνωστό SUV που κάνει την επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Το HR-V που θα έχει τη μετάδοση της κίνησης εμπρός, θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μέσα στο καλοκαίρι του 2015.

Θα διατίθεται με δυο κινητήρες, έναν βενζίνης 1.5 i-VTEC, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, αλλά και ένα ημιαυτόματο τύπου CVT, ενώ η δεύτερη επιλογή θα είναι ο diesel 1.6 i-DTEC, ο οποίος θα έχει αποκλειστικά χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Τέλος, θα παρουσιαστεί και η πρωτότυπη εκδοχή του εντελώς νέου Jazz. Θα βασίζεται σε νέο πλαίσιο και θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και οικονομία, χάρη στο νέο κινητήρα 1.3 i-VTEC, ο οποίος συνδυάζεται με ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με έξι αντί για πέντε σχέσεις που είχε το προηγούμενο μοντέλο, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή ενός ημιαυτόματου CVT.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!