Renault Clio Initial Paris… για πλούσιους

Renault Clio Initial Paris… για πλούσιους
Μια πλούσια εξοπλιστικά έκδοση του Clio, με ανάλογη τιμή, θα παρουσιάσει η Renault στο Παρίσι.

Με τίτλο εμπνευσμένο από την πόλη του φωτός, το Clio Initial Paris είναι μια ειδική έκδοση του μικρού της Renault που εστιάζει στην πολυτέλεια. Αυτή θα είναι πιο πλούσια έκδοση του μοντέλου, με τιμή που στη Γαλλία ανέρχεται στα 21.500 ευρώ και σίγουρα απευθύνεται σε πελάτες με γεμάτα πορτοφόλια και πίστη στη φίρμα.

Εξωτερικά διακρίνεται για τα LED φωτιστικά σώματα, με τους ξεχωριστούς προβολείς ομίχλης, και τη διαφορετικής σχεδίασης εξάτμιση, όπως και τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών. Στο εσωτερικό επικρατεί διχρωμία, με το logo Initial Paris να βρίσκεται πάνω στο τιμόνι και τα καθίσματα, ενώ σε επίπεδο εξοπλισμού δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσετε, αφού η έκδοση είναι πλήρης.

Αν ψάξετε, αυτό που θα βρείτε στην λίστα των έξτρα να λείπει από αυτή την έκδοση, είναι η πανοραμική οροφή με κόστος 400 ευρώ και ο εφεδρικός τροχός που μπορείτε να αποκτήσετε για άλλα 120 ευρώ.

Η βασική έκδοση εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο κινητήρα 0.9 TCe με τους 90 ίππους, ενώ πιο πάνω υπάρχει η έκδοση 1.2 TCe με 120 ίππους που συνδυάζεται με το αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, με τιμή που ξεκινά από τα 23.600 ευρώ.

Όσον αφορά τους diesel, διαθέσιμη είναι η έκδοση 1.5 dCi με 90 ίππους, η οποία συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με πέντε σχέσεις και προσφέρεται στην τιμή των 23.800 ευρώ ή με το αυτοματοποιημένο EDC με τιμή από 25.200 ευρώ.

Περίπου εκεί θα κινηθούν οι τιμές και στην ελληνική αγορά, αν η αντιπροσωπεία της χώρας αποφασίσει να φέρει το μοντέλο. Περισσότερες πληροφορίες μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, την άλλη εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!