Q80 Inspiration: Η μελλοντική λιμουζίνα της Infiniti

Q80 Inspiration: Η μελλοντική λιμουζίνα της Infiniti
Τον ανταγωνιστή της 6άρας BMW και της Mercedes CLS ετοιμάζει η Infiniti και έχει άγριες προθέσεις.

Ως στόχο να ηγείται της αγοράς των πολυτελών οχημάτων στο άμεσο μέλλον, έχει θέσει η Infiniti και μας παρουσιάζει τα σχέδιά της. Πρόκειται για ένα 4θυρο fastback με την ονομασία Q80 Inspiration Concept, όπως εξάλλου σας είχαμε ενημερώσει και σχεδόν ένα μήνα πριν.

Τότε η φωτογραφία του αυτοκινήτου ήταν στη σκιά. Σήμερα περνάει στο φως και μας δείχνει όλες τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες, όπου οι καμπύλες κυριαρχούν.

Το μήκος του αυτοκινήτου φτάνει στα 5.052 χιλ. έχοντας μεταξόνιο 3.103 χιλ., με το πλάτος του να ξεπερνά τα 2 μέτρα (2.027 χιλ.) ενώ το ύψος του περιορίζεται στα 1.350 χιλ.

Από τις διαστάσεις του και το σχήμα του γίνεται ξεκάθαρο ότι η Inifiniti κοιτάζει τον ανταγωνισμό όπως αυτός διαμορφώνεται από τους κορυφαίους του είδους. Δηλαδή τη Mercedes-Bez CLS, τη BMW 6 series Grand Coupe, την Porsche Panamera και το Audi A7 Sportback.

Όσον αφορά το εσωτερικό βασιζόμαστε στην ανακοίνωση της Infiniti, αφού ακόμα δεν είναι διαθέσιμες οι φωτογραφίες του. Έτσι, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η πολυτέλεια είναι αυτή που κυριαρχεί, με στοιχεία από carbon, αλουμίνιο, και κορυφαίο δέρμα να συνθέτουν μια εντυπωσιακή εικόνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το Infiniti Q80 Inspiration Concept αναμένεται να βγει στην παραγωγή, εφόσον όλα πάνε καλά, μέσα στο 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!