Στην Ελλάδα η παρουσίαση του VW Passat

Γιάννης Καλογερόπουλος
Στην Ελλάδα η παρουσίαση του VW Passat
Η παγκόσμια πρεμιέρα το νέου VW Passat θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνία, από όπου θα περάσουν 20.000 προσκεκλημένοι.

Ένα εντυπωσιακό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στη χώρα. Η παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat. Μια εκδήλωση που θα διαρκέσει εννέα εβδομάδες και θα αφορά σε παγκόσμιο επίπεδο όλους τους εμπόρους της μάρκας, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα στελέχη πωλήσεων.

Το Passat Experience θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου, με το Costa Navarino στη Μεσσηνία να έχει αναλάβει το έργο της φιλοξενίας των προσκεκλημένων οι οποίοι θα φτάσουν σε αριθμό τους 20.000!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία για εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, καθώς σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχουν στη διάθεση των συμμετεχόντων περισσότερα από 200 Passat με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό.

«Η εκδήλωση στην περιοχή της Μεσσηνίας είναι μια δέσμευση προς την Ελλάδα, τους τοπικούς εταίρους μας και τους ανθρώπους εκεί», δήλωσε ο κ. Anders-Sundt Jensen, Επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Marketing Επιβατικών Αυτοκινήτων της Volkswagen και συμπλήρωσε: «Να τονίσουμε ότι οι τοπικοί συνεργάτες μας βοήθησαν πολύ στην οργάνωση και πολλά ξενοδοχεία επέκτειναν τη λειτουργία τους για τον σκοπό αυτό. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή και στο πνεύμα του «Think Blue», την φιλοσοφία της μάρκας που αφορά στην οικολογική συνείδηση. Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε για την εκδήλωση αυτή είναι βαθύτατα προσηλωμένο στη βιωσιμότητα και την οικολογική υπευθυνότητα».

Το Westin Resort, Costa Navarino, αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Αειφορίας (EHMA – Sustainability Award) από το Diversey Care το 2013 και τιμήθηκε με το Green Key 2013 οικολογικού σήματος, που τιμά τη δέσμευση για το περιβάλλον και την εφαρμογή των οικολογικά βιώσιμων έργων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!