Αληθινοί MAD MAX
Η ζωή πολλές φορές ξεπερνάει και την πιο ευφάνταστη ταινία, όχι μόνο σε σύλληψη, αλλά και εκτέλεση. Σε αυτή την περίπτωση η σκληρή πραγματικότητα υποχρέωσε τους Κούρδους να μετατρέψουν τα οχήματα που έχουν στη διάθεσή τους, τρακτέρ και φορτηγά, σε στρατιωτικά θωρακισμένα.
Οι αυτοσχέδιες κατασκευές που θυμίζουν τα οχήματα που είχαμε δει στην ταινία MAD MAX του 1979, παρέχουν ικανοποιητική προστασία απέναντι στα όπλα των τζιχαντιστών της ISIS, οι οποίοι προμηθεύονται αρπάζουν όπλα από τον στρατό του Ιράκ.
Οι Κούρδοι έχουν επιδείξει αναμφίβολα γενναιότητα απέναντι στις επιθέσεις των τζιχαντιστών, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται στους 31.000 στρατιώτες, αλλά και εντυπωσιακή εφευρετικότητα, χρησιμοποιώντας τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!









