Το Fiat 500X έρχεται… γρήγορα! (video)

Γιάννης Καλογερόπουλος
Το Fiat 500X έρχεται… γρήγορα! (video)
Αυτό μας τονίζει με έντονα γράμματα η Fiat και το συνδυάζει με ένα πρώτο βίντεο.

Στη φωτογραφία του θέματος, λίγο πιο κάτω, αν καταφέρετε να πάρετε το βλέμμα σας από την κοπέλα, θα δείτε ότι είναι το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου και στο διπλανό κάθισμα υπάρχει το λογότυπο του «500».

Αυτό λοιπόν είναι το «500X» της Fiat και το βίντεο που ακολουθεί είναι το πρώτο, πριν την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Εκτός από την όμορφη κοπέλα που μας μαθαίνει την άλφα βήτα στα Αγγλικά, μπορείτε επίσης να δείτε για πρώτη φορά επίσημα και τα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, αλλά και μερικές άλλες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Από την άλλη, μια διαρροή μας έφερε μια πρώτη ανεπίσημη φωτογραφία του που αποκαλύπτει αρκετά, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, σε προηγούμενο σχετικό θέμα που είχαμε κάνει για το 500X.

Το νέο Fiat 500X θα κάνει την πρεμιέρα του στις αρχές Οκτωβρίου και θα αποτελέσει το alter ego του νέου αδελφού μοντέλου Jeep Renegade. Θα διατίθεται σε εκδόσεις με κίνηση εμπρός και στους τέσσερις τροχούς, ενώ πλούσια θα είναι και η γκάμα των κινητήρων του, που θα αποτελείται από βενζίνης και diesel, μικρού κυβισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!