Το νέο Ford Transit κάνει ντεμπούτο στo Ανόβερο (ΙΑΑ) 2014

Γιώργος Βαρίνος
Το νέο Ford Transit κάνει ντεμπούτο στo Ανόβερο (ΙΑΑ) 2014
To νέο Ford Transit παρουσιάζεται επίσημα στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου του Ανόβερου (ΙΑΑ) 2014, με την πλήρη γκάμα αμαξωμάτων και εκδόσεων για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Περισσότερες από 450 διαμορφώσεις διαθέτει η νέα γκάμα του Transit και υπόσχεται να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Οι εκδόσεις περιλαμβάνουν μοντέλα Chassis Cab, Double Cab και extra-long εκδόσεις «Super Jumbo», Double Cab-in-Van, Kombi και Kombi Van. Με την παρουσίαση του νέου Transit ολοκληρώνεται η οικογένεια επαγγελματικών οχημάτων της Ford.

Στο Ανόβερο, δίπλα στο κορυφαίο ελαφρύ φορτηγό 2 τόνων, η Ford θα παρουσιάσει ακόμα το Transit Custom ενός τόνου, το μικρότερο Transit Connect Van ενός τόνου αλλά και το μικρό Transit Courier Van για επιχειρήσεις που δεν έχουν απαιτήσεις μεταφοράς φορτίων με μεγάλο βάρος.

Με την ανανέωση των επαγγελματικών μοντέλων της, η Ford έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, πουλώντας πάνω από 137.000 επαγγελματικά οχήματα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2014 καταφέρνοντας να αυξήσει το μερίδιό της κατά 12,7% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!